Consilierii pe care vi-i recomand sunt oameni muncitori, hotărâți, fermi, care nu au interese personale. Care trăiesc împreună cu familia în această comună și care vor să avem o viață mai bună!

Matei Catalin

din Tântava: 48 de ani, căsătorit, un copil. Specializarea: tehnician horticultor. Profesia: pompier civil profesionist de 25 de ani. Producător local de produse legumicole.

          De ce îl recomand: fiindcă este un om muncitor și perseverent, care știe foarte bine de ce probleme se lovesc producătorii locali din comună și ce avantaje enorme va avea comunitatea noastră prin dezvoltarea agriculturii și sprijinirea producătorilor locali.

Iordache Ionuț

din Grădinari: 36 de ani, căsătorit, 2 copii. Specializarea: tehnician întreținere și reparații avioane. Licență europeană – tehnician mentenanță aeronave. Profesia: tehnician aeronave de aproape 15 ani, experiență la companii din țară și din străinătate.

          De ce îl recomand: fiindcă știe ce înseamnă să faci lucrurile așa cum trebuie și să îți asumi responsabilitatea pentru ceilalți! Un om care nu face compromisuri, care va ști să se impună și să se facă auzit în consiliul local.

Gheorghiu Robert

din Tântava: 34 de ani, căsătorit, un copil. Studii: Facultatea de Informatică Managerială. Profesia: arhitect soluții software pentru Centrul și Estul Europei, în cadrul firmei Canon. A participat la proiecte internaționale în peste 10 țări, acumulând o bogată experiență în procese de lucru digitale, în achiziții de date și securitatea informațiilor.

De ce îl recomand: fiindcă este un specialist IT în calculatoare și tehnologii moderne. Fiindcă implicarea lui va însemna un salt enorm în modul de lucru și de organizare al primăriei, un avantaj imediat fiind transparența activității primăriei: oricine va putea să vadă și să verifice on-line activitatea primarului și a consilierilor, cheltuielile, proiectele desfășurate, planurile parcelare și cadastrale, stadiul cererilor și al solicitărilor depuse de oameni.

Ionică Iulian

din Grădinari: 30 de ani, căsătorit, doi copii. Licențiat în Educație Fizică și Sport. Profesia: administrator și profesor de sport la o școală din București.

          De ce îl recomand: fiindcă este un tânăr ambițios și dinamic, care știe foarte bine de ce probleme se lovesc tinerii din această comună. Deși locuiește cu doi copii mici chiar în centru, lângă școală, nu beneficiază de utilități din cauza lipsei de interes și implicare a autorităților, care nu își dau interesul pentru dezvoltarea și extinderea rețelelor de utilități: curent, apă, canalizare, gaze.

Ștefan Petrică

din Grădinari: 38 de ani, căsătorit, 2 copii (al treilea e așteptat în scurt timp). Profesor cu doctorat în Științe Agronomice, master Management în Agroturism și Alimentație Publică, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, manager în turism, inspector resurse umane, formator, cu stagii de practică în Franța și Elveția.

          De ce îl recomand: fiindcă este un specialist care lucrează în proiecte pe fonduri europene și poate dezvolta mult comuna noastră. Pentru că are experiență în consiliul local, unde a venit mereu cu propuneri și idei foarte bune, dar care au fost mereu privite cu dezinteres de actualul primar și consilierii săi, sub pretextul lipsei fondurilor.

Ivan Tudor

din Zorile: 30 de ani, căsătorit, doi copii. Inginer, absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

          De ce îl recomand: fiindcă este un tânăr cu inițiativă, serios și perseverent. Știe ce înseamnă să muncești și să dezvolți propria afacere, să lucrezi cu oamenii și să ții permanent legătura cu ei.

Celelalte propuneri pentru consilieri sunt: Ion Aida (35 de ani, trei copii), Constantin Iulian ( 28 de ani, un copil), Tomescu Răzvan (34 de ani), Ion Dorin (47 de ani, trei copii), Oprea Gabriel (45 de ani, un copil), Volohovschi Gheorghe (29 de ani).

Consiliul local din Grădinari va avea 13 consilieri. Așadar importante sunt primele 7 poziții. În urma votului, partidul care va avea 7 consilieri, va avea majoritate și va putea pune în aplicare tot ceea ce și-a propus! Până acum, în consiliul local a avut întodeauna majoritate partidul primarului actual și rezultatele le vedeți…

Dacă îți dorești schimbarea cu adevărat și îl susții pe Leon Magdan ca primar, este foarte important să alegi și lista consilierilor săi ALDE pentru consiliul local. În acest fel, vom putea cu siguranță să schimbăm această comună, pentru binele nostru!